loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Toelichting Ecomaxx

Onze toewijding aan optimaal behoud van klassieke auto’s. Deze hoogwaardige, lang houdbare en ongelode benzine is uitermate geschikte voor oudere auto’s en vervangt E10 en E5 pompbrandstof met optimale prestaties.

Voorkom startproblemen, dure reparaties/revisies of vervanging van uw brandstofsysteem door aangevreten pakkingen of keringen of vervuiling door oude benzine. Ecomaxx Classic Car Fuel tast geen oude metalen en rubber pakkingen of keringen aan. Daarnaast zorgt het voor een schone en reukloze verbranding en wordt corrosie en vervuiling van tanks, carburateurs en injectiesystemen voorkomen.

De brandstof is meer dan drie jaar houdbaar en voorkomt startproblemen, zelfs na een lange winterstop! Dure brandstofadditieven zijn verleden tijd. Door het gebruik van Ecomaxx Classic Car Fuel blijft de motor inwendig schoon.

Banner Image 1
Schone motor & milieubewust

De brandstof is meer dan drie jaar houdbaar en voorkomt startproblemen, zelfs na een lange winterstop! Dure brandstofadditieven zijn verleden tijd. Door het gebruik van Ecomaxx Classic Car Fuel blijft de motor inwendig schoon.
Ook is Ecomaxx Classic Car Fuel beter voor milieu en gezondheid dan pompbenzine. Met deze schone brandstof stoot je klassieker namelijk veel minder schadelijke stoffen uit. 

bevat geen (bio-)ethanol

Uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine, bevat geen (bio-)ethanol. Het octaangetal van Ecomaxx Classic Car Fuel is RON >98 en MON 93. Ecomaxx Classic Car Fuel is uit voorraad leverbaar bij Dick Lathouwers Automotive in handige jerrycans van 20 liter. Een handige schenktuit en opener zijn additioneel ook verkrijgbaar.

Een 20 liter can kost € 87,50 incl. BTW.

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website