loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Toelichting Aankoopbemiddeling

Het aan- of verkopen van een auto is vaak een langdurig en onoverzichtelijk traject met vele vragen. Ik kan dit traject voor u begeleiden of overnemen bij zowel de aankoop als de verkoop van uw trotse bezit.

Voor aanvang van een aankoop van een auto worden in overleg uw wensen en kaders bepaald. Deze afspraken leggen we samen vast waarna het traject zal aanvangen. U wordt volledig ontzorgd van zoektocht tot registratie en aflevering.

Ook bij verkoopbemiddeling bekijk ik graag samen met u de mogelijkheden. We toetsen of uw verwachtingen aansluiten bij de huidige marktsituatie. Onze afspraken leggen we vast waarna u volledig ontzorgd wordt. U heeft dus geen gedoe met het ontvangen van kandidaten of inruilvragen. We nemen dit geheel over.

Banner Image 1
kwaliteit

Dick Lathouwers Future Classics beschikt over de juiste kennis en kunde om u te begeleiden bij alle facetten rondom de import en registratie van uw auto. Van transport naar keuring en van een gunstige BPM-aangifte naar kentekenafgifte.

Zekerheid

Ieder land heeft specifieke papieren die vaak van groot belang zijn bij het importeren en registreren van een auto in Nederland. Daarnaast dient de auto ook technisch aan de nodige eisen te voldoen, zeker in geval van klassieke auto ouder dan 30 jaar.

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website